Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alkoholik

                                         Jsem celý žlutý, mám velké vzedmuté břicho, jsem samá modřina, vnitřně krvácím, špatně se mi dýchá, nemohu už nic jíst, ani pít........nejde to, je mi neskutečně špatně, mám halucinace, bludy. Už mě ze své ubohosti a samoty nezachrání ani alkohol, protože moje tělo ho zpracovávalo celý můj dospělý život, ale už to nedokáže, vyčerpalo se. Jsem sám a umírám. 

                                         Strašně by to asi bolelo, ale můj mozek to už není schopen reálně vyhodnotit. Je už otupělý a alkoholem vygumovaný. Bude vůbec někoho trápit můj odchod? Hlavně ať už je brzy! To utrpení nechci a nezvládnu déle snášet! Tečou mi slzy........ ...............      Byla za mnou moje matka....slyšel jsem jak lékařům říkala, že už jsem si vytrpěl dost.......možná spíš ona mnohem víc....????

                                         Alkohol ze mě udělal zlé, agresivní a řvoucí zvíře. Na ni, která se mnou jediná vydržela, protože je moje matka. Nechtěl bych mít takové dítě....! A vlastně ani nemohl. Měl jsem dva vážné vztahy, ale už jsem nebyl schopen ani sexu, natož krásného milování. Ženy se mnou postrádaly mnoho věcí! Ale když už mě našly pokáleného a skoro v bezvědomí, nemohu jim vyčítat, že mě opustily.

                                           Měl jsem spoustu kamarádů , hodně jsme pařili, ale opravdové přátelství neznám. Pak jsem se lidem začal spíše stranit, styděl jsem se za sebe. Miloval jsem psy, moje dvě krásné lovecké fenky. S těmi mi bylo nejlíp, nic nevyčítaly, jen se psíma očima dívali a dokonce jsem z nich vnímal přítulnost a lásku. ,,Mrzí mě to holky moje, ani kvůli vám jsem nedokázal přestat pít".

Mohl jsem mít v životě mnoho a nemám nic. Já jsem to pro svoji pýchu nezvládl.

Tak alespoň malý, významný odkaz.

   Alkohol je lhář a zmrd! Nevěřte, co vám slibuje a buďte před ním na pozoru! 

                                                                                                             Váš umírající alkoholikcrying

cccccccccccccccc.jpgcrying